Albania Independence Day 2012 – Google kushton Shqipërisë një Doodle për Ditën e 100 të Pavarësisë

Google Doodle Albania Independence Day 2012 – Google kushton Shqipërisë një Doodle për Ditën e 100 të Pavarësisë

Edhe pse deri ne momentin e fundit nuk ishte e qarte se a u ndegjua nga Google Peticioni per nje Google Doodle per Ditën e 100 të Pavarësisë se Shqipërisë, dhe ne rast se po a ishte aj Peticion arrsyeja e Publikimit, shihet se Kompania Amerikane Google ne Faqet kerkuese te Kompanisë ne Trojet shqiptare si Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia tregon sot nje Google Doodle me emrin Google Doodle Albania Independence Day 2012!

Happy 100th Independence Day to Albania!

Happy 100 Years Albania - Google Doodle Albania Independence Day 2012

Happy 100th Independence Day to Albania!
This proud doodle inspired by the Albanian flag marks the occasion https://plus.google.com/u/0/+google/posts/chdE9HWiTV9

Edhe pse nuk shoh ndonje arsye se pse Google ka limituar pamjen e Google Doodle Albania Independence Day 2012 ne menyre gjeografike, jam i lumtur qe se paku ne Trojet Shqiptare te lartpermedura kan rastin te shohin nje Google Doodle qe i kushtohet shtetit amë. Ata qe nuk mund ta shohin ketë Doodle, mund të viztitojnë faqen Albania Independence Day 2012.

Shiqo -> Urime Shqipërisë dhe shqiptarëve për 100-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë