Urime Shqipërisë dhe të gjithë shqiptarëve për 100-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë

Urime Shqipërisë dhe të gjithë shqiptarëve për 100-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë Me rastin e 100-vjetorit të pavarësisë të Shtetit Shqiptar i uroj Shqipërisë, shqiptarëve dhe të gjithë bashkëatdhetarëve kudo që janë 100-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë në Vlorë më 28 Nëntor 1912. Shpallja e Pavarësisë së Shqipërisë në Wikipedia “Shpallja e Pavarësisë…

Albania Independence Day 2012 – Google kushton Shqipërisë një Doodle për Ditën e 100 të Pavarësisë

Google Doodle Albania Independence Day 2012 – Google kushton Shqipërisë një Doodle për Ditën e 100 të Pavarësisë Edhe pse deri ne momentin e fundit nuk ishte e qarte se a u ndegjua nga Google Peticioni per nje Google Doodle per Ditën e 100 të Pavarësisë se Shqipërisë, dhe ne rast se po a ishte…