Varrimi i ish-Eprorit të UÇK-së Skender Rexhahmetaj nga Isniqi

Varrimi i ish-Eprorit të UÇK-së Skender Rexhahmetaj nga Isniqi

Oficeri i karrierës Skënder Rexhahmetaj, ndërroi jetë të shtunën, ndërsa sot u varros me nderime ushtarake në vendlindjen e tij në Isniq. Ai ishte në mesin e oficerëve që kishin pranuar të bëheshin pjesë e organizimit ushtarak për Kosovën, prej momentit kur kishte braktisur forcat jugosllave.

Varrimi i ish-Eprorit të UÇK-së Skender Rexhahmetaj nga Isniqi me Daten 21-Tetor-2012 në vendlindjen e tij në Isniq, Deçan, Kosovë.

Gjatë luftës Skenderi u shqua veçanërisht në betejën e Koshares, si pjesë e strukturës udhëheqëse të Brigadës 138 ”Agim Ramadani” dhe themeluesi i njësitit të parë tankist të UÇK-së në veri të Shqipërisë … me shumë.